Kijk mee met de 24-uurs virtuele JUG op 27 september

Op dinsdag 27 september wordt de eerste 24-uurs virtuale Java-conferentie ter wereld georganiseerd door de vJUG. Wereldwijd zullen de beste sprekers hun Java-kennis delen vanachter de webcam. Uiteraard levert de NLJUG ook een bijdrage aan deze virtuele Java conferentie en zullen Bert Jan Schrijver (bestuurslid NLJUG) en Sander Mak & Paul Bakker een sessie verzorgen.

Deze virtuele Java conferentie kun je dus alleen thuis of op kantoor volgen, maar het is natuurlijk veel leuker om dit met mede-Javanen te bekijken! Daarbij zijn de Nederlandse sprekers van de vJUG24 natuurlijk ook op zoek naar enthousiast publiek tijdens hun sessie. Na afloop van de sessie is het dan ook mogelijk voor alle bezoekers om live vragen te stellen aan de sprekers, die ook uitgezonden zullen worden tijdens de vJUG24. De NLJUG heeft een fysieke locatie geregeld om de sessie live te bekijken en verzorgt ook voor hapjes en drankjes. Vanaf 17:00 uur is iedereen welkom op het kantoor van JPoint op de Tractieweg 41 in Utrecht.

De sessie van Bert Jan Schrijver "Building microservices with Vert.x" is van 18:00-19:00 uur en de sessie van Sander Mak en Paul Bakker "Java9 modularity in action" is van 19:00-20:00 uur.

Bekijk voor meer informatie de website van de vJUG. 

Meld je hieronder aan als je deze sessies live op locatie wilt bekijken.