J-Fall 2015

Donderdag 5 november vond J-Fall 2015 plaats. Hierbij waren ruim 1500 Java professionals vanuit binnen- en buitenland aanwezig. De zalen van de CineMec in Ede waren goed gevuld en de vele stands goed bezocht. De NLJUG kijkt terug op een zeer geslaagd evenement met enthousiaste reacties vanuit de community!

Wij hebben de bezoekers gevraagd de J-Fall te evalueren en dat is ruimschoots gedaan. De sessie van Bert Ertman [Microservices for Mortals] is met een score van 4,51 als hoogste beoordeeld. De sessie van Rob Brinkman [Turning a ’82 Westy into a Tesla] was met een score van 4,44 een goede tweede! De inhoud van de sprekers/workshops/presentaties kreeg een gemiddelde van 3,8 en de kwaliteit van de J-Fall in het algemeen is met een 3,72 beoordeeld. Al met al waren de bezoekers erg tevreden!

Wil je graag weten hoe de sessies zijn beoordeeld? In het blokkenschema kan je op de desbetreffende sessie klikken en daar vind je de evaluatie. Hier kun je ook de slides en de opnames vinden van (bijna) alle sessies.

Wil je nogmaals genieten van de beelden en sfeer van de J-Fall? Klik hier om de foto’s te bekijken en hieronder is de aftermovie te zien: