Yolt wint NLJUG Innovatie Award 2018

Vandaag is bekendgemaakt dat Yolt door een vakjury van experts is gekozen tot de winnaar van de NLJUG innovatie award 2018. De ‘Nederlandse Java user group’ NLJUG, deed deze onthulling tijdens de openingsceremonie van J-Fall, een event voor 1500 software engineers.

Yolt is een applicatie die gebruikers in staat stelt om eenvoudig hun persoonlijke financiën te managen, door betaal- en spaarrekeningen, credit cards, pensioenen en beleggingen van verschillende banken in één overzicht bij elkaar te brengen. De app geeft een overzicht van inkomsten en uitgaven en biedt gebruikers slimme inzichten om geld te besparen. Yolt is in 2016 gestart en maakt gebruik van de nieuwe mogelijkheden die de gewijzigde wet en regelgeving (PSD2) biedt. Op dit moment heeft Yolt 500.000 geregistreerde gebruikers in de UK en daarnaast is de app sinds afgelopen maand beschikbaar in Italië en Frankrijk in Beta.

De Nederlandse Java User Groep is met haar 4500 leden wereldwijd de grootste Java user groep ter wereld. Samen met haar 63 business partners vertegenwoordigen zij een groot deel van de Nederlandse Java community. De stichting NLJUG organiseert jaarlijks een tweetal conferenties J-Spring en J-FALL en geeft 6 keer per jaar het Java magazine uit voor al haar leden.

 

Roderick Simons, CTO, Yolt:

Ik ben erg trots om deze award in ontvangst te mogen nemen namens alle engineers van Yolt. Yolt groeit snel en we zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Alleen al in het afgelopen half jaar hebben we 20 engineers aangenomen om nieuwe functionaliteiten aan Yolt toe te voegen voor onze gebruikers.  Deze award is dan ook een erkenning voor het werk wat ons team doet.