NLJUG Collectief Lidmaatschap

VOOR AL UW JAVA-PROFESSIONALS

English version coming soon, want to know more? Get in contact with Richelle Bussenius – rbussenius@nljug.org

Wist u dat?

Wist u dat u als Java kennishuis en businesspartner van de NLJUG heel makkelijk het persoonlijk NLJUG lidmaatschap van uw Javaprofessionals kunt overnemen?

Als vakgroep en Java User Group staat de NLJUG voor professionalisering van haar leden door o.a. kennisdeling. Daarom zou eigenlijk elke Javaprofessional in Nederland onderdeel moeten uitmaken van de NLJUG en dat hij/zij daarmee toegang krijgt tot de meet-ups, nieuwsbrieven, conferenties en natuurlijk 4x per jaar het Java Magazine.

Daarom nu!

Naast het creëren van zichtbaarheid binnen het Java ecosysteem via aanwezigheid op de NLJUG conferenties en/of communicatiekanalen, is het natuurlijk ook goed uw medewerkers te laten zien dat u kennis- en vaardighedenontwikkeling van uw mensen serieus neemt. Vandaar ook dat we al jaren het “proud member of the NLJUG” embleem aanbieden voor bijv. plaatsing op uw eigen website.

Als NLJUG willen wij jullie, als trouwe businesspartner, graag zo goed mogelijk bedienen. Daarom biedt de NLJUG vanaf nu het gemak van de zogenaamde NLJUG collectieve lidmaatschap service aan.

NLJUG Collectieve Lidmaatschap Service

Heel simpel. U kunt als partner van de NLJUG vanaf nu al uw Java professionals lid laten worden van de NLJUG:

  • Het privé lidmaatschap van uw Java professionals in dienst worden door u als organisatie overgenomen.
  • Nieuwe medewerkers krijgen het lidmaatschap als onderdeel van secundaire arbeidsvoorwaarden door uw organisatie aangeboden.
  • U krijgt van de NLJUG op een vast moment in het jaar de NLJUG collectieve bedrijfslidmaatschap factuur met al uw medewerkers met naam als bijlage.
  • U controleert de factuur of dat er wijzigingen van medewerkers op moet komen en geeft deze wijzigingen binnen 2 weken na factuur aan ons door voor verwerking.
  • U biedt uw Java professionals via het lidmaatschap een professionele service aan voor o.a. kennisontwikkeling.
  • Hoe meer medewerkers u aanmeldt hoe groter de korting

Voor meer informatie over deze actie bel of mail naar uw NLJUG contactpersoon Richelle Bussenius – rbussenius@nljug.org