J-Fall 2016: programma bekend en registratie geopend!

Het is zover: het programma voor J-Fall 2016 is bekend en de registratie voor dé Java conferentie van Nederland is geopend! J-Fall zal op 3 november “bigger & better” dan ooit worden! We hebben namelijk de Grote zaal (360 stoelen) van de CineMec in Ede toegevoegd aan het programma én we starten dit jaar met een heuse pre-conferentie!

Dit jaar bevat het programma van J-Fall maar liefst 41 technische sessies, 4 keynotes en 4 hands-on labs, verzorgd door meer dan 50 internationale en nationale kennisexperts. Dat zijn meer sessies en sprekers dan J-Fall ooit gehad heeft. J-Fall is dus niet voor niets hét Java-evenement van Nederland! 

Maar wie komen er dan allemaal hun kennis en kunde delen op J-Fall 2016? Stephen Chin (Oracle) zal de sessie "The RetroPi Reloaded – CNC Milled Java Arcade Machine on the Raspberry Pi" verzorgen en Mete Atamal (Google) zal zijn kennis delen over gRPC in zijn sessie "Introduction to gRPC: A general RPC framework that puts mobile and HTTP/2 first". Ook kun je meer leren over machine learning tijdens de talk "Cognitive Computing Exposed!"van James Weaver (Pivotal) en Sandhya Kapoor (IBM). 

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer talks, sessies en hands-on labs, die je kunt bezoeken tijdens J-Fall 2016! Bekijk hier het complete programma voor J-Fall 2016

Main sponsor J-Fall 2016: 

Co-sponsors J-Fall 2016: