J-Fall 2016 op 3 november helemaal uitverkocht

J-Fall 2016 is binnen 18 dagen compleet uitverkocht. Vanwege de overweldigende belangstelling van alle NLJUG-leden voor onze eigen conferentie hebben we de registratie moeten sluiten. Op 3 november zullen 1.500 Java-developers zich verzamelen in de CineMec in Ede voor de grootste Java-conferentie van Nederland om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de Java-wereld.

Heb je je nog niet geregistreerd voor J-Fall 2016 en wil je er toch graag bij zijn? We werken momenteel met een wachtlijst (max. 100 plekken), waar je jezelf nog op kunt zetten. Klik hier om je aan te melden voor de wachtlijst. Zodra er een plekje vrij komt, zul je dan automatisch op de hoogte gebracht worden om jouw ticket alsnog te bemachtigen. 

Heb je je wel geregistreerd, maar kan je onverhoop toch niet aanwezig zijn op J-Fall 2016? Meld jezelf dan af op www.eventbrite.nl door in te loggen en naar "Mijn Tickets" te gaan. Op die manier kan een mede-NLJUG-lid dan alsnog jouw plekje opvullen op hét Java-evenement van het jaar. 

Benieuwd naar het programma van J-Fall 2016, klik dan hier.