Ignite Sessions: wegens groot succes wederom op J-Fall 2016

Tijdens de lunchpauze van J-Fall 2016 hoef je je niet te vervelen. Vanwege het succes van vorig jaar zullen we namelijk wederom Ignite Sessions hosten. Tijdens de Ignite Sessions zullen er enkele korte en supersnelle Ignite-presentaties gegeven worden, die door host Roy van Rijn in goede banen geleid zullen worden. En jij kunt ook jouw verhaal, passie en kennis delen door met te doen met de Ignite Sessions Call for Papers!

Maar wat zijn Ignite sessies eigenlijk?

Het motto van Ignites Sessions is: "Enlighten us, but make it quick". Ignite is de naam van een wereldwijd evenement, waarbij deelnemers over hun persoonlijke en professionele passies spreken in een specifiek formaat. De presentaties zijn bedoeld om het publiek aan te steken ("ignite") over een bepaald onderwerp, waarbij het bewustzijn en het denken over een onderwerp geprikkeld worden. 

Supersnel format

Elke presentatie in de Ignite Sessions volgt dezelfde stijl: een totaal van 20 slides, die elk getoond worden voor 15 seconden. Na 15 seconden springt de slide automatisch over naar de volgende slide. Bekijk hier enkele voorbeelden van Ignite Sessions. 

Format: 5 minuten, 20 slides, auto-forward na 15 seconden
Thema: Deel jouw passie! We hopen ook op niet-technische sessies 
Bestandsformaat: PPT, PDF, Keynote
Deadline: 16 oktober
TIP: Wees creatief! Slides kunnen video, audio, animaties of wat voor media-formaat dan ook bevatten. 

Doe nu mee

Stuur nu jouw voorstel in via onderstaand formulier (deadline 16 oktober)