J-Fall 2016: Community Keynote van Sven Peters

Dit jaar zal er voor het eerst een community keynote plaatsvinden tijdens J-Fall 2016. Evangelist voor Atlassian en ervaren spreker Sven Peters zal deze keynote in het ExpoTheater verzorgen en u vanaf 13:45 uur meenemen in de wereld van de software automatisering.

Wanneer we het hebben over automatisering binnen de software ontwikkeling, dan denken we meteen aan geautomatiseerde builds en deployments. We maken eventueel ook gebruik van scripts om ons dagelijks werk makkelijker te maken, maar dit is echt pas het begin van 'The Rise of the Machines'. Ik laat je zien hoe vooruitstrevende ontwikkelaars in onze industrie steeds meer gebruik maken van open source en commerciele tools. Ze gebruiken 'robots' om de productie servers te monitoren, klanten te ondersteunen, code te herzien – zelfs om dagelijkse standups te automatiseren. In welke gevallen is het nuttig om te automatiseren? En in welke gevallen juist niet? Automatisering zorgt ervoor dat we niet twee keer hetzelfde moeten doen, helpt ons beter samen werken, vemindert workflow fouten en maakt tijd vrij om production code te schrijven. Daarbij komt dat automatisering leuk is! Wees dus niet bang voor 'robots' binnen de software ontwikkeling, maar omarm ze!

Over Sven Peters

Sven Peters is een software geek die werkt als Evangelist bij Atlassian. Hij startte met Java ontwikkelen in 1998 en is al langer aan het programmeren dan hij wil toegeven. Naast coderen heeft hij een passie om ervoor te zorgen dat de juiste tools in de handen van de mensen die het kunnen gebruiken terecht komen. Om ze zo te helpen met het bouwen van snelle, wendbare en autonome teams die het beste in zichzelf naar boven halen. Sven heeft veel ervaring als spreker, hij heeft gesproken in meer dan 25 landen over een groot aantal onderwerpen.

Locatie: ExpoTheater | Tijd: 13:45 | Moeilijkheidsgraad: Beginner | Taal: Engels | Link