J-Fall 2017 uitverkocht! [UPDATE]

Minder dan 2 weken na het opengooien van de ticket registratie is J-Fall 2017 uitverkocht!
Alle 1500 tickets zijn geclaimd door onze NLJUG-leden.

De registratie liep in een flinke vaart en alle tickets zijn er alweer doorheen, maar niet getreurd, er is licht aan het einde van de tunnel. Er zijn extra mogelijkheden om jezelf toch nog te voorzien van een ticket voor J-Fall 2017.

UPDATE

De wachtlijst is vol! Maar blijf 'm toch in de gaten houden voor het geval er plekken vrijkomen. Daarnaast is de registratie voor de pre-conference geopend, zie onderstaande paragraaf voor meer informatie.

Pre-conference

Wil je nóg meer Java? Woensdag 1 november, de dag voor J-Fall 2017 start de pre-conference. Tijdens deze pre-conference zullen er 2 expert-level workshops gegeven worden door nationale en internationale experts. Naast deze workshops kan je daarna de Masters of Java competitie bekijken en je favoriete team aanmoedigen. En daarbovenop heb je toegang tot J-Fall 2017 wanneer je jezelf aanmeldt voor de pre-conference. Kijk hier voor meer informatie. 

Masters of Java 

Ben je een kampioen in (snel) programmeren en wil je het opnemen tegen je mede-NLJUG'ers? De dag voor J-Fall 2017 start de Masters of Java competitie na de pre-conference. Elk half uur is er een nieuwe interessante of grappige opdracht die je moet uitvoeren, des te sneller je bent, des te meer punten je verdiend. Als je de competentie wint, krijg je de fel begeerde "Master of Java 2017" titel. Daarnaast zijn er meerdere prijzen die gewonnen kunnen worden! Iedereen die zich aanmeldt voor de Masters of Java 2017 heeft tevens toegang tot J-Fall 2017! Wil je meer informatie en je aanmelden? Klik hier.

Wachtlijst

Er is ook nog de mogelijkheid om je aan te melden voor de wachtlijst. Als iemand die al in het bezit is van een ticket afzegd, dan komt er een plaatsje vrij en deze ticket wordt dan vergeven aan iemand op de wachtlijst. Meld je hier aan voor de wachtlijst.

Oftewel, genoeg keuzes om toch nog J-Fall 2017 + extra's te beleven!