J-Fall 2013

Op woensdag 6 november organiseert de NLJUG de J-Fall 2013. Het programma van deze conferentie voor Java ontwikkelaars zit boordevol interessante sessies.

Het programma van deze conferentie voor Java ontwikkelaars zit boordevol interessante sessies.

Gebruik deze dag om je kennis bij te spijkeren en collega vakgenoten te ontmoeten. De organisatie werkt aan een spraakmakend programma met nationale en internatonale topsprekers.

De conferentie wordt gehouden in congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk en begint om 9:00 uur. Voor vroege vogels die liever de file willen vermijden, wordt er ook dit jaar voorafgaand aan de conferentie weer een early bird programma georganiseerd. Rond 17.30 is het programma afgelopen.

Registreren voor J-Fall  is mogelijk vanaf half september via deze website. Op dat moment zal ook het programma van J-Fall 2013 bekend zijn. Alle informatie hierover vindt u eveneens op deze website.

 

Bezoekers info / Locatie
De J-Fall vindt plaats in Hart van Holland.
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk
Tel: 033 – 247 14 14
www.hartvanholland.nl

Er zijn voldoende (gratis) parkeerplekken op het parkeerterrein van Hart van Holland.

Komt u met het openbaar vervoer? U kunt de trein nemen naar NS station Nijkerk. Vanaf het station zetten wij pendelbussen in die u naar Hart van Holland brengen. Er rijden de gehele dag pendelbussen tussen de locatie en het station op en neer.

De pendelbussen staan te wachten voor de entree van het station.

De pendelbussen rijden : ’s morgens  tussen 7.15 uur en 9.15 uur en

’s avonds tussen 17.30 uur en 19.30 uur.