J-Fall 2023: registratie geopend en programma online

Het is tijd voor een mijlpaal! In 2023 vieren we het 20-jarig jubileum van NLJUG en J-Fall, de grootste Java-conferentie van Nederland. Het programma voor J-Fall 2023 is nu bekend, en we zijn verheugd om aan te kondigen dat de registratie officieel is geopend. Op 9 november biedt J-Fall wederom een uitgebreid programma over alle onderwerpen die cruciaal zijn voor de toekomst van Java-professionals.

In de afgelopen maanden hebben we een overweldigend aantal voorstellen ontvangen voor onze Call for Papers, maar liefst 452 uit zowel binnen- als buitenland. Uit deze voorstellen heeft de programmacommissie van J-Fall een indrukwekkend programma samengesteld met internationaal gerenommeerde sprekers, de toonaangevende experts uit Nederland en veelbelovend nieuw talent.

Dit jaar omvat het programma van J-Fall 2023 maar liefst 45 technische sessies, 3 hands-on labs en 4 inspirerende keynotes verzorgd door meer dan 74 nationale en internationale experts op het gebied van Java.

Met andere woorden, J-Fall 2023 mag je absoluut niet missen! Registreer nu voor je gratis ticket, want de plaatsen zijn beperkt.

Op J-Fall 2023 verwelkomen we diverse inspirerende sprekers, waaronder Frank Delporte, die de optimalisatie van Java-startup en warm-up met CRaC op ingebedde systemen verkent, Alina Yurenko die ons begeleidt bij het begrijpen van GraalVM voor native Java-toepassingen, Piotr Przybyl die inzicht biedt in het juiste gebruik van virtual threads in Java 21, en Mohammed Aboullaite die het belang van continue profilering voor applicatieprestaties benadrukt in een gedistribueerde omgeving. Deze sprekers brengen waardevolle inzichten naar J-Fall 2023.

Maar er zijn nog tal van andere boeiende talks, sessies en hands-on labs die je kunt bijwonen tijdens J-Fall 2023!

Mis deze geweldige kans niet en registreer je nu voor J-Fall 2023 via Eventbrite.

Voor het volledige programma en de tijdschema’s kun je terecht op de officiële J-Fall website: J-Fall 2023 Timetable.