Trivento neemt Flatstones over

Met ingang van maart 2014 is softwareontwikkelaar Flatstones, overgenomen door Trivento. Met de overname van Flatstones breidt Trivento haar ICT-dienstverlening uit op het Microsoft platform. Flatstones wordt een van de cellen waaruit de Trivento-organisatie bestaat en gaat verder onder de naam Trivento LEAF. LEAF staat voor Lean Enterprise Application Framework.

Gert Oortgiesen, directeur Trivento, is blij met de overname. “De overname van Flatstones past in de visie van onze organisatie. Wij willen onze klanten helpen om snel van idee naar werkende oplossingen te komen. Wij willen innovatie stimuleren. In de huidige tijdgeest zie je dat er veel met high productivity platformen wordt gewerkt. Flatstones heeft een framework ontwikkeld op het Microsoft platform. Die kennis hadden wij nog niet in huis. Naast Mendix en Enterprise Open Source zijn we nu ook in staat om Microsoft oplossingen te realiseren. Wij noemen onze totale dienstverlening de Full Circle Innovatie. Het product en de dienstverlening van Flatstones past daarbij.” 

Trivento LEAF
Onder de naam Trivento LEAF wordt de dienstverlening van Flatstones voortgezet. Het realiseren van softwareproducten en IT-consultancy. Informatiebeveiliging en procesautomatisering, -vereenvoudiging en –optimalisatie staan centraal. Arjan Blom, co-founder, van Flatstones is eveneens blij met de samenwerking met Trivento. “Flatstones bestaat nu drie jaar en we merkten we dat de omvang van onze organisatie voor nieuwe en bestaande klanten een te groot risico vormde. Onze visie komt in grote lijnen overeen met die van Trivento, dus ik denk dat we goed bij elkaar passen. Als cel van Trivento voegen we kennis en expertise van Microsoft-omgevingen toe en brengen het door ons ontwikkelde high productivity framework mee. Daarnaast kunnen we gebruik maken van het saleskanaal en de backoffice van Trivento. Ik denk dat het voor beide partijen een win-win situatie is.”