Stichting NLJUG is op zoek naar een nieuw bestuurslid

Ben jij gepassioneerd over Java en klaar om jouw stempel te drukken op de Nederlandse Java-gemeenschap? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van het bestuur van de NLJUG!

Over de NLJUG
De Nederlandse Java User Group (NLJUG) is dé onafhankelijke vereniging voor Java-enthousiastelingen in Nederland. Onze missie is om de Java-gemeenschap te verbinden, te inspireren en te versterken door middel van kennisdeling, netwerken en events. Als NLJUG organiseren we regelmatig meetups, conferenties en workshops om professionals en liefhebbers in de Java-wereld bij elkaar te brengen en te laten groeien.

Wat ga je doen als bestuurslid?
Als bestuurslid van NLJUG heb je de kans om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de Nederlandse Java-gemeenschap. Je zult betrokken zijn bij het plannen en organiseren van events, waaronder bijvoorbeeld de Masters of Java en andere initiatieven. Contacten met de Businesspartners van de NLJUG rondom al deze events en initiatieven staan ook op het lijstje van een bestuurslid. Daarnaast draag je bij aan het formuleren van strategieën om de NLJUG verder te laten groeien en te vernieuwen.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die voldoet aan de volgende eigenschappen:

  • Binding met de Java community: Je hebt een sterke affiniteit met het Java ecosysteem en bent actief betrokken bij de Java-gemeenschap in Nederland.
  • Inclusief denken: Je begrijpt het belang van diversiteit en inclusie in de tech-industrie en zet je in voor een diverse en inclusieve community.
  • Samenwerken: Je bent een teamspeler die graag samenwerkt met anderen en bijdraagt aan een positieve en stimulerende sfeer binnen het bestuur.
  • Initiatiefnemer: Je bent proactief en hebt ideeën over hoe we de NLJUG verder kunnen laten groeien en ontwikkelen.
  • Brede ervaring: Ervaring bij een grotere organisatie is een plus, maar we verwelkomen ook kandidaten met uiteenlopende achtergronden die onze Java-community kunnen verrijken.

Waarom zou je lid worden van ons bestuur?
Als bestuurslid van de NLJUG word je een sleutelfiguur in een inspirerende en dynamische gemeenschap van Java-enthousiastelingen. Je krijgt niet alleen de kans om bij te dragen aan de richting en het succes van de Nederlandse Java-gemeenschap, maar ook om je persoonlijke netwerk uit te breiden, je leiderschapsvaardigheden te versterken, en actief deel te nemen aan de ontwikkeling en groei van de Nederlandse Java-gemeenschap.

Solliciteer nu!
Ben jij klaar om een verschil te maken in de Nederlandse Java-gemeenschap? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar board@NLJUG.org en vertel ons waarom jij het perfecte nieuwe bestuurslid bent voor de NLJUG. We kijken ernaar uit om van je te horen!