Schrijf je nu in voor J-Fall 2014!

Het programma van J-Fall 2014 is bekend en de registratie is geopend! Het programma van J-Fall 2014 bevat maar liefst 38 presentaties van spraakmakende sprekers uit binnen- én buitenland. Speciaal voor J-Fall 2014 zijn de beroemde Java Evangelisten James Weaver en David Delabassee ingevlogen.

Natuurlijk zijn er ook sessies van eigen NLJUG-leden, zoals Sander Mak (bekend van de Java Magazine Code Challenge), Bert Jan Schrijver (redactiecommissielid van Java Magazine) en natuurlijk nog veel meer! Dit is je kans om alle ins en outs te weten te komen over het Java-onderwerp van jouw interesse! Nieuwsgierig naar het programma van J-Fall 2014? Klik dan hier!

De conferentie vindt plaats in het congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk. Vanaf 9:00 start de J-Fall 2014 met gedurende de dag sessies, keynotes, lunch en als afsluiting een borrel waar iedereen zijn ervaringen over de J-Fall kan delen. Een beginner of intermediate? J-Fall 2014 biedt voor iedere bezoeker wat wils. En is hét Java-evenement waar jij bij moet zijn!

Zorg dat je erbij bent en schrijf je nu in voor hét Java Evenement van 2014.

Evenement beheer voor J-Fall 2014 mogelijk gemaakt door Eventbrite