Quintor viert haar 10-jarig jubileum met de opening van een nieuw kantoor in Den Haag!

Een leuke samenloop van omstandigheden; op het moment dat Quintor exact 10 jaar bestaat en er 100 medewerkers in dienst zijn, op die dag openen wij de deuren van ons nieuwe kantoor in Den Haag aan de Koninginnegracht 19.

De afgelopen jaren heeft Quintor zich enorm ontwikkeld. Momenteel werken er 100 collega’s met veel trots en passie, verdeeld over de kantoren in Amersfoort en Groningen. Maar de vraag naar goede professionals blijft, een logische vervolgstap was daarom een kantoor in Den Haag te openen zodat we nog beter op de wensen van onze klanten kunnen inspelen en ze kunnen ondersteunen bij de complexe projecten.

Focus op software development

Quintor heeft niet de ambitie om een grote system integrator te worden, wel om groot te worden in professionele software ontwikkeling! We zien dat deze strategie werkt, inmiddels zijn we betrokken bij een aantal van de grootste Nederlandse software ontwikkelprojecten.

Quintor is actief in grote overheidsorganisaties, financiële instellingen en bedrijven in de telecom en energiesector. Met een duidelijke focus op Agile en Scrum, waarbij software craftmanship hoog in het vaandel staat, lukt het ons om complexe IT projecten op succesvolle wijze af te ronden.