Nieuw op J-Fall 2015: Ignite Sessions

Naast de nieuwe locatie in de CineMec in Ede is er deze editie van J-Fall 2015 nog iets nieuws te bewonderen: de Ignite Sessions. Tijdens de lunchpauze zullen er enkele korte en supersnelle Ignite-presentaties gegeven worden. Niemand minder dan Arun Gupta zal deze sessies in goede banen leiden. En jij kunt ook in de spotlights staan tijdens de Ignite-sessies!

Maar wat zijn Ignite sessies eigenlijk?

Het motto van Ignites Sessions is: "Enlighten us, but make it quick". Ignite is de naam van een wereldwijd evenement, waarbij deelnemers over hun persoonlijke en professionele passies spreken in een specifiek formaat. De presentaties zijn bedoeld om het publiek aan te steken ("ignite") over een bepaald onderwerp, waarbij het bewustzijn en het denken over een onderwerp geprikkeld worden. 

Supersnel format

Elke presentatie in de Ignite Sessions volgt dezelfde stijl: een totaal van 20 slides, die elk getoond worden voor 15 seconden. Na 15 seconden springt de slide automatisch over naar de volgende slide. Bekijk hier enkele voorbeelden van Ignite Sessions. 

Format: 5 minuten, 20 slides, auto-forward na 15 seconden
Thema: Deel jouw passie! We hopen ook op niet-technische sessies 
Bestandsformaat: PPT, PDF, Keynote
Deadline: 15 oktober
TIP: Wees creatief! Slides kunnen video, audio, animaties of wat voor media-formaat dan ook bevatten. 

Stuur nu jouw voorstel in (deadline 15 oktober)

If you have any questions feel free to email us