Nieuw: de J-Fall VR App!

Ja zeker, dat heb je goed gelezen: J-Fall heeft zijn eigen Virtual Reality App! Het is nu mogelijk om het J-Fall gevoel overal te beleven. Daarnaast hebben we met deze VR App een primeur te pakken.

J-Fall 2017 is de eerste Java conferentie met zijn eigen Virtual Reality app en daar zijn wij behoorlijk trots op. Je kan het J-Fall gevoel nu overal beleven met je eigen smartphone en een Cardboard Virtual Reality bril. In de app zullen een aantal van de J-Fall sprekers een sneak preview verschaffen van hun sessies. Dus check al die sessies van J-Fall vanuit je eigen Cardboard VR bril.

Deze app is gemaakt door Peter Hendriks van Mindloops. Peter zal zijn ervaringen delen over het maken van deze app in zijn sessie "VR/AR and Java: developing the J-Fall VR App". Daarnaast kan je het virtuele J-Fall gevoel ook beleven op de conferentie zelf bij de VR-stand.

De app is beschikbaar voor Android en iOS. Klik op de links of scan de QR-codes (links: Android, rechts: iOS) om de J-Fall VR App te downloaden.