Kom naar de Real World Performance Tour van OBUG in Breda

Op 18 februari 2014 organiseert de Oracle Benelux User Group (OBUG = een zuster organisatie van de NLJUG op het gebied van Oracle applicaties en Oracle technologie) de Real World Performance Tour in het Chassé Theater te Breda. Een evenement dat uitermate interessant is voor de Java applicatie ontwikkelaars binnen de NLJUG.

Tom Kyte, auteur van het immense populaire blog AskTom, Andrew Holdsworth,  hoofd van Oracle's Real World Performance Team en Graham Wood gerenommeerd Oracle database performance architect komen naar de Benelux voor een eenmalig  uniek evenement de "Real World Performance Tour 2014".

De 3 experts zullen gezamenlijk via simultaan presentaties op 3 schermen naast  elkaar in een dynamische setting live demonstrerend, debatterend en discussiërend  best practices uitwerken hoe je de best mogelijke hardware architectuur ontwikkelt, databases optimaal inricht en hoe je applicaties ontwikkelt die de best mogelijke performance voor de business opleveren.

Gedurende een open Vraag en Antwoord spel krijgen de aanwezigen antwoord op hun meest urgente performance vragen en geven Tom, Andrew en Graham je best practice richtlijnen mee naar huis.

Onderwerpen die je die dag kunt verwachten zijn, wat doe je goed en fout, real live demo's, hoe gebruik je de beschikbare Oracle stack en tools om performance te optimaliseren.

Deze eenmalige unieke kans om meer te leren over database performance van de Oracle experts bij uitstek mag je niet missen.

Dit evenement is bestemd voor DBAers, IT architecten, applicatie ontwikkelaars, IT managers en Java applicatie ontwikkelaars.

Deelname aan dit evenement is gratis voor leden van de NLJUG. Er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol.

Om deel te kunnen nemen dient U zich eerst te registreren op de website van de OBUG http://www.obug.nl.

Ga naar member login, klik op Registreer en vul de benodigde gegevens in.

Vul tussen haakjes achter je bedrijfsnaam (NLJUG) in en gebruik een zakelijk email adres. Nadat je geregistreerd bent en je account is geactiveerd, log je in, ga je naar evenementen, opent het evenement “Real World Performance Tour” en bevestig je je deelname. Een week voorafgaand aan het evenement ontvang je nog een bevestiging met de details, routebeschrijving e.d.

Lukt registratie niet stuur dan even een mail naar info@obug.nl