IoT Tech Day 2016 groot succes met 1.200 bezoekers

De mooiste Internet of Things conferentie van het jaar is alweer voorbij. En wat voor event was het: met ruim 1.200 bezoekers was de IoT Tech Day 2016 een groot succes met een ruime opkomst van diverse communities!

Alle sessies, workshops en hands-ons labs werden zeer goed bezocht en beoordeeld; goeie inhoudelijk content, energieke sprekers en innovatieve ontwikkelingen werden tentoon gespreid.

Zoals het The Things Network door Wienke Giezeman, die ook nog IoT Lab Holland lanceerde, om Nederland landelijke dekking te geven op het LoRaWAN netwerk.

Nieuw dit jaar op de IoT Tech Day was ook de StartUp & Community Zone dat druk bezocht werd. Met spelers op het gebied van smart energy, maar ook de stoere jongens van Minibrew werden door velen geïnteresseerd bezocht en aangesproken.

Aan het einde van de dag werd er ook nog een heuse IoT Pubquiz georganiseerd met aansluitend een borrel: heerlijke hapjes en fijne drankjes, onder begeleiding van een goeie DJ zorgden ervoor dat er maar geen einde kwam aan deze mooie dag. Maar helaas, ook Jaarbeurs moest sluiten, en om 18:30 moest iedereen eraan geloven: het mooiste IoT event van het jaar was voorbij.

We hopen dat jullie allemaal net zoveel hebben genoten van IoT Tech Day 2016 als wij. En met veel enthousiasme en plezier zien we jullie volgend jaar graag terug. Tot die tijd: “Make Internet, not war”

Klik hier om alle foto's van IoT Tech Day 2016 te bekijken en hier om alle trip reports, blogs en nieuwsitems te bekijken