codecentric brengt Software Delivery kennis en ervaring naar startup scene Amsterdam

Op 1 juli opende codecentric de deuren van haar nieuwe kantoor in B. Amsterdam. In deze nieuwe creatieve ontwikkelomgeving creëert codecentric een plek voor het ontwikkelen van slimme software, kennisdeling en de verdere groei met Java Software Craftsmen.

The place to B.

codecentric kiest bewust voor B. Amsterdam, als centraal punt in de Amsterdamse startup scene. Dit verzamelgebouw huist zowel startups als innoverende bedrijven, zoals codecentric. Het codecentric bestaansrecht is gebaseerd op technologisch leiderschap en innovatie door kennis vergaring en -deling. Zo kent codecentric twee -wekelijkse kennissessies en diverse events waaronder hackathons en workshops. De codecentric Craftsmen lopen voorop op DevOps en Continuous Delivery principes, passen alle disciplines praktisch toe en spreken erover op seminars, geven training en bloggen over de laatste innovaties op het gebied van kwalitatieve software ontwikkeling. B. Amsterdam biedt hiervoor passende faciliteiten en de nabijheid van andere bedrijven.

Agile Software Factory

Amsterdam is the place to B. Java onze ontwikkeltaal. codecentric is expert op het gebied van Agile Java en Mobile Development, ontwikkelt toekomst vaste software oplossingen en loopt voorop in haar vakgebied. Mede door de sterke kennisconnectie met 350 kennis gedreven collegae in Europa. Dit vertaalt zich onder meer in een Agile Software Factory oplossing. Deze software realisatie oplossing is vanaf 1 juli ook operationeel in Amsterdam, onlangs “Worlds Startup Capital” genoemd door nieuws site TechCrunch. Daardoor zijn klanten van codecentric verzekerd van optimale flexibiliteit, efficiëntie en schaalbaarheid.

Nieuwe stad, nieuwe collega’s

codecentric groeit in aantal Java Software Developers. Onze tweede locatie B. Amsterdam maakt werken bij codecentric aantrekkelijk voor toekomstige collega’s. Het is dicht bij Amsterdam centrum, het uitzicht vanuit de daktuin is uniek, in het gebouw is een lounge restaurant, er zijn mogelijkheden tot sporten, er is dagelijks contact met andere innovatieve bedrijven en er vinden diverse evenementen plaats, variërend van tentoonstellingen, borrels tot zakelijke conferenties.

B. Amsterdam zit in de karakteristieke zwarte Kubus aan de Johan Huizingalaan Amsterdam (zichtbaar vanaf de A4 en A10).

Over codecentric

codecentric Nederland BV is Java Expertise partner, met focus op Continuous Delivery en Applicatie Performance Management. codecentric werkt met een 100% Agile grondslag. codecentric is verkozen tot Solution Partner in CER voor AppDynamics, de next generation Applicatie Performance Monitoring oplossing.