[adv] Ordina valt op langs de A12

Ordina is op zoek naar nieuw talent en dat mag iedereen weten! Er is volop wervingsbehoefte bij Ordina, waarbij een aantal specialismen eruit springt. De wervingsvraag naar talentvolle Java Engineers en Software Testers is groot. Kenmerkend voor de doelgroepen is ook dat de samenwerking tussen professionals van beide vakgebieden steeds intensiever wordt bij Ordina.

Met een enorm geveldoek van 16 bij 26 meter aan de gevel van het hoofdkantoor in Nieuwegein kan geen automobilist op de A12 deze boodschap nog missen. Een ludieke foto van twee ICT-ers in de dop onderstreept de boodschap: Gezocht: Talentvolle Javanen & Testers.

Op 14 en 15 maart aanstaande is Ordina ook aanwezig op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI in Amsterdam. Een perfecte gelegenheid voor Ordina om ook persoonlijk met haar wervingsdoelgroepen in contact te komen.  Deze beurs zal Ordina helpen met het vervullen van haar wervingsvraag en biedt de kans om startende en ervaren ICT- en Consulting professionals te vertellen wat werken bij Ordina inhoudt en wat het juist zo interessant maakt. Online zoekt Ordina haar doelgroep voornamelijk opTweakers.net op, waar zij heel 2014 kennis en ervaringen deelt met de bezoekers van Tweakers over uiteenlopende ICT topics; van vakinhoudelijke forumdiscussies tot uitnodigingen voor ICT-events en kennissessies. En voor ICT-professionals die toe zijn aan een nieuwe uitdaging worden de actuele vacatures onder de aandacht gebracht en delen huidige medewerkers van Ordina hun ervaringen over werken bij Ordina.