Java Magazine 2024 #2: NO MORE MISTAKES

JAM02 24

Beste lezers,

Welkom bij een gloednieuwe editie van het Java Magazine, waarin we weer boordevol inspiratie, innovatie en technische ontwikkelingen in de wereld van Java presenteren. Ik ben Simon de Groot, en met trots vervul ik de rol van community manager bij de NLJUG. Kort over mijzelf: ik ben opgegroeid en woonachtig in het prachtige Haarlem, en in juli zal ik alweer 26 kaarsjes mogen uitblazen. In het jaar 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Facilitair Eventmanagement op Inholland. Coderen en software development is nieuw voor mij. Na mijn eerste drie maanden als community manager begin ik mijn weg al te vinden binnen de development. Ik kijk er dan ook naar uit om zoveel mogelijk NLJUG’ers te mogen spreken en te mogen leren van jullie.

Mijn doelstelling is om samen met jullie leden, het bestuur, de programmacommissie en de redactiecommissie de gezelligste en meest levendige Java-community van Nederland te zijn, waarin zoveel mogelijk kennis en innovaties met elkaar besproken en gedeeld worden. Dit gebeurt nu ook al, en daarvoor wil ik jullie bedanken namens het NLJUG-bestuur.

Dan maak ik gelijk maar van deze gelegenheid gebruik om nogmaals een oproep te doen. Want vind jij het leuk om de NLJUG te helpen bij een van onze activiteiten? Laat het mij weten door een mailtje te sturen naar: info@nljug.org. Daarnaast is het ook mogelijk om een artikel te delen en te schrijven voor het Java Magazine of voor op onze NLJUG.org website.

Mijn eerste NLJUG-bestuursvergaderingen zijn al achter de rug. Graag wil ik het bestuur hartelijk bedanken voor hun warme ontvangst binnen de NLJUG-familie.

Maar nu eerst presenteer ik jullie met trots, namens de NLJUG-redactiecommissie, wederom een boordevolle editie van Java Magazine. Met in deze editie onder andere bijdragen van Hanno Embregts, Ivo Woltring, Thomas Zeeman, Laurens van der Kooi, Rogier Pijpers, Georgina Fábián, Deepu K Sasidharan, Rick Ossendrijver en Maja Reißner.

Ik wens jullie allemaal ontzettend veel leesplezier en kijk uit naar onze ontmoetingen tijdens een van onze conferenties.

Hartelijke groet,

Simon de Groot

Community Manager NLJUG