Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar: What’s new in Java 9 & 10 – Vijfhart

28 June 2018 @ 3:30 pm - 4:15 pm

Meld je nu aan voor het webinar. 

Sinds september vorig jaar (2017)  is er Java 9. Na één keer met de ogen knipperen is er sinds maart van dit jaar (18.3) Java 10. Sterker nog bij het installeren van de Java 9 SDK krijg je vriendelijk het verzoek versie 10 te installeren. En als alles mee zit verschijnt versie 11 (of 18.9) september dit jaar. De ontwikkelingen gaan dus snel.

Daarom organiseert Vijfhart op donderdag 28 juni het webinar: “What’s new in Java 9 & 10”. In dit webinar neemt Jeroen de Wolf de nieuwe functionaliteit die vanaf Java 9 beschikbaar is onder de loep. Jeroen is Java trainer bij Vijfhart en deelt zijn kennis graag met jou.

In dit webinar bespreekt Jeroen onder andere de belangrijke nieuwe functionaliteit: Java Platform Module System (JPMS). Kort samengevat, je hoeft niet meer de hele JRE te gebruiken voor je applicatie, alleen de libraries die nodig zijn.  Daarnaast vertelt Jeroen meer over het nieuwe release beleid van Oracle voor Java SE en wat de gevolgen zijn. Als afsluiter geeft hij je een kijkje in de toekomst van de Java Virtual Machine, op dat vlak zitten er een aantal grote veranderingen aan te komen.

De duur van het webinar is ca. 45 minuten en start om 15.30 uur.

Meld je nu aan!

Lees ook het laatste blog van Jeroen de Wolf.

Details

Date:
28 June 2018
Time:
3:30 pm - 4:15 pm
Event Category:
Website:
https://www.vijfhart.nl/whats-new-java-9-10/

Organizer

Vijfhart
View Organizer Website

Leave a Reply