Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Java Summit – iSense

19 June 2019 @ 3:30 pm - 8:00 pm

Op 19 juni staat een splinternieuwe versie van de Java Summit op het programma. In de laatste Summit van iSense voor de zomerstop ga je met nieuwe inspiratie naar huis.
Verschillende use-cases en invalshoeken komen aan bod. Wil je alles weten over de laatste trends in Java? Schrijf je dan snel in!

Meer informatie op: https://events.isense.nl/java-summit

Uiteraard is ook deze Summit weer gratis te bezoeken en kun je zelf aangeven bij welke Summits je aanwezig wilt zijn. Hieronder vind je het programma van de Summit:

15.30 – 16.30: Bram Starmans – Software-engineering vereist vakmanschap
In deze presentatie legt Bram Starmans uit waarom moderne software-engineering vakmanschap nodig heeft. Hij rechtvaardigt zijn uitspraak gebaseerd op verschillende trends op Java gebied, zoals DevOps, Container-hosting, Service Orientation en modern sociaal gedrag.

16.45 – 17.45: Emond Papegaaij – OAuth 2.0 Demystified
In zijn sessie gaat hij dieper in op OAuth 2.0 met behulp van een use-case en de implementatie voor Java. Ook is hij een actief lid van de open source community, waar hij onder andere committer is op Apache Wicket.

17.45 – 18.45: Diner
Geniet van een heerlijke burger van Grill&Smoke waar je zelf de toppings bepaald!

18.45 – 19.45: Roy Braam – On-prem platform naar de public cloud migreren met Java – SpringBoot en PCF
De migratie van Rabobank van het on-prem, monolithische “online banking platform” naar een microservice architectuur in de public cloud vereist heroverwegingen en herbouw. Als Solution Architect werkt Roy met de teams die verantwoordelijk zijn voor de backend van zowel het nieuwe als het oude online platform. Het nieuwe platform is compleet herbouwd met Java, Spring Boot op Pivotal Cloud Foundry in public Azure.

Wil je ook nieuwe inspiratie opdoen?

Details

Date:
19 June 2019
Time:
3:30 pm - 8:00 pm
Event Category:
Website:
https://events.isense.nl/java-summit

Organizer

iSense
View Organizer Website

Leave a Reply