Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Deep Learning hands on met AWS en JavaScript – Malmberg

18 June 2019 @ 5:30 pm - 9:00 pm

Wat we doen

Bolster Safety en Malmberg, twee Sanoma dochters, nodigen je graag uit voor een meetup waar je veel van kunt leren(…). We hebben voor deze gelegenheid het gezellige Den Bosch verruild voor de Randstad, Schiedam om precies te zijn. Daar ontvangt Bolster Safety je voor een interactieve en inspirerende meetup over hot topic Deep Learning.

Programma
Aanvang: 17.30 uur
– Inloop + eten
– Korte introductie Eerk Hofmeester (PO Bolster Safety)
– Bjørn Wikkeling – AI game bouwen in JavaScript (live coding)
– Marek Kuczynski – AI en Machine Learning met AWS
– Borrel
Einde: 21.00 uur

*AI game bouwen in JavaScript (live coding)*

In deze presentatie laat Bjørn door middel van interactief live coding zijn publiek zien hoe hij een JavaScript-game van kunstmatige intelligentie voorziet. Door het slim toepassen van een Neuraal Netwerk voorziet hij het spel van kunstmatige intelligentie, zodat het zichzelf leert spelen. Heb je nog weinig kennis van AI, geen probleem!

Tijdens de presentatie krijg je, op een toegankelijke manier, uitgebreid uitleg over hoe een en ander werkt. Voor diegenen met meer ervaring met kunstmatige intelligentie en machine learning is deze presentatie ook zeker een aanrader om weer andere toepassingsgebieden van deze enerverende technieken te zien in de JavaScript wereld.

Spreker: Bjørn Wikkeling heeft bijna twintig jaar professionele ervaring in software-ontwikkeling. Hij heeft in die tijd meerdere rollen vervult, waaronder software-ontwikkelaar en -architect. Bjørn specialiseert zich momenteel met name in JavaScript en overige frontend-technieken.

*AI en Machine Learning met Amazon Web Services*

Kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) zijn twee technieken die volop in ontwikkeling zijn om allerlei gecompliceerde problemen mee op te lossen. Amazon.com heeft inmiddels een lange historie van meer dan 20 jaar met het gebruik van AI en ML binnen de logistiek van Amazon warenhuizen. Ook door het ontwikkelen van allerlei nieuwe toepassingen, zoals Amazon Alexa en de Amazon Go winkels, is veel ervaring opgedaan.

In deze presentatie zal Marek een overzicht bieden van AI en ML diensten, die op het Amazon Web Services (AWS) platform beschikbaar zijn, om gemakkelijk applicaties te moderniseren. Daarnaast toont hij via een live demo hoe de Amazon SageMaker dienst gebruikt kan worden om zelf machine learning modellen te trainen in de cloud.

Spreker: Marek Kuczynski, Senior Solutions Architect bij Amazon Web Services.

Meer informatie en aanmelden

Details

Date:
18 June 2019
Time:
5:30 pm - 9:00 pm
Event Category:
Website:
https://www.meetup.com/nl-NL/malmberg/events/261538052/

Organizer

Malmberg

Leave a Reply