Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De eerste editie NLJUG Masterclass Live

29 April 2020 @ 4:00 pm - 5:00 pm

Speciaal voor de NLJUG’er introduceren we een nieuw, digitaal evenement: de NLJUG Masterclass Live. Doormiddel van livestreams krijg je de kans om te leren van de beste Java experts die de wereld te bieden heeft.

De eerste Masterclass wordt op 29 april, 16:00 gegeven door Java Champion: Sander Mak (Director of Technology @ Picnic) en gehost door Bert Jan Schrijver (NLJUG). Neem een duik in de nieuwe features van Java 14, codeer samen met Sander en probeer de features zelf meteen uit! De Masterclass zal gegeven worden in het Engels.

Java 14 verkennen
Met Java 14 zijn er veel nieuwe preview features geïntroduceerd, welke richting geven aan de toekomst van de taal Java. In deze sessie nemen we nieuwe features onder de loep zoals Switch Expressions, Text Blocks, Pattern Matching en de langverwachte Records feature. Als je nu leert over deze nieuwe functies, zorg je dat je klaar bent voor de toekomst van Java.

Meld je nu gratis aan en ontvang het exclusieve code-pakket waar Sander mee aan de slag gaat en ontvang de livestream-link voor aanvang.

Meld je aan voor de Masterclass

Details

Date:
29 April 2020
Time:
4:00 pm - 5:00 pm
Event Category:
Website:
nljug.org

Organizer

NLJUG