Quintor tweede co-sponsor J-Fall 2014

Met veel plezier kunnen we melden dat de firma Quintor co-sponsor is geworden van J-Fall 2014. De NLJUG is zeer verheugd dat Quintor een bijdrage wil leveren aan hét Java-evenement van Nederland. Johan Tillema (CEO van Quintor) licht de keuze voor het J-Fall 2014 co-sponsorschap toe.

"De NLJUG is het middelpunt van de Nederlandse Java community. Als Quintor zijn we trots dat we als co-sponsor van de J-Fall 2014 onze bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de NLJUG.

In 2005 is Quintor opgericht. Als eerste pasten we op grote schaal Spring, ORM en Continuous Integration toe. Nog steeds lopen we voorop. Wij passen Client-Side JavaScripting, Cassandra clusters, Hadoop en RESTful toe in onze architecturen.

Al in 2006 werd Agile standaard binnen Quintor. We geloven in zelfstandige teams, een build van 3 minuten, quality build-in met unittesting en continuous delivery. In onze Java ontwikkelstraat draaien meer dan 80 servers.

Quintor behoort tot de top van de Nederlandse Java bedrijven. We zijn betrokken bij de ontwikkeling van de meest complexe en uitdagende Java systemen van Nederland. Quintor werkt met 65 medewerkers vanuit vestigingen in Amersfoort en Groningen.

Ontwikkelingen gaan snel. Daarom investeren we actief in de ontwikkeling van onze medewerkers. Deelname aan Devoxx, NLJUG, Java Summercamp en architectuur masterclasses is standaard.

Quintor, een bedrijf waar je jezelf voortdurend kunt verbeteren en kunt leren van je collega’s."