ING wederom Hoofdsponsor J-Fall 2014

Na het succes van de afgelopen editie van J-Fall kunnen we vol trots aankondigen dat ING in 2014 wederom de hoofdsponsor zal zijn van hét Java-evenement van het jaar.

Bij de ING gebruiken we veel technologieën op basis van Java VM en veel nieuw Web technologieën die op Java of Javascript gebaseerd zijn. Hiermee maken onze software engineers responsive en adaptive toepassingen toegespitst op de persoonlijke situatie en voorkeuren van klanten. We beschouwen de NLJUG als een community van professionele software engineers die kennis willen delen en nieuwe ontwikkeling op het vakgebied op de voet willen volgen. Voor ING is J-Fall het belangrijkste Java event in Nederland.

J-Fall is een event waar gemotiveerde top ontwikkelaars van de NLJUG bij elkaar komen. Dit sluit perfect aan bij de transformatie die binnen IT ING gaande is: The Power of IT!  Wij geloven dat het tijd is voor de next level of Agile. Na scrum zagen we Dev Ops, Continues Delivery en nu ook automatisch provisioning en Agile portfolio management. Wij geloven in de kracht van communities als het gaat om het verspreiden van kennis en het genereren van nieuwe kansen en ideeën. Als ING leggen we graag uit waar we mee bezig zijn, wat ons uitdagingen zijn en hoe we het aanpakken. We horen graag jullie feedback en jullie ideeën hoe wij IT professionals het beter kunnen doen. We verwachten samen te kunnen bouwen aan een betere software "maak industrie" in Nederland.