TransIP host nljug.org

Reshift Digital (uitgeverij van o.a. Java Magazine, Computer Idee en Power Unlimited) laat vanaf 1 maart de hosting van alle Reshift websites verzorgen door TransIP.

Reshift Digital (uitgeverij van o.a. Java Magazine, Computer Idee en Power Unlimited) laat vanaf 1 maart de hosting van alle Reshift websites verzorgen door TransIP

De directie van Reshift bij monde van Paul Molenaar is blij met de samenwerking; "We hebben TransIP ervaren als een flexibele,  oplossingsgerichte partner met voor onze sites precies de goede VPS diensten." Met de samenwerking met TransIP optimaliseert Reshift Digital de toegang tot de websites, zo worden de sites sneller geladen en grote hoeveelheden traffic kunnen nu beter gemanaged worden.”

“Dit is een goed voorbeeld van aansprekende merken die elkaar aanvullen. ”Jeroen Hüpscher (CEO, TransIP) is dan ook verheugd met de samenwerking met Reshift. “Wij leveren diensten en producten waar mensen met een technisch gen gelukkig van worden". "Dit partnership is een hele natuurlijke manier om nog dichter bij onze doelgroep te staan.”