Tips & tricks om het meeste uit J-Fall 2017 te halen

Om ervoor te zorgen dat je als bezoeker het maximale uit J-Fall haalt hebben we een aantal tips & tricks voor je verzameld. De meeste van de onderstaande tips & tricks zijn redelijk logisch, maar om ervoor te zorgen dat niemand onbeslagen ten ijs komt hebben we ze toch maar even voor je opgesomd.

  • Kom met het openbaar vervoer – Wij hebben gratis pendelbussen geregeld die 's ochtends en na afloop van J-Fall tussen de CineMec en station Ede-Wageningen pendelen. Je zult dan dus voor de congresdeuren afgezet worden. 
  • Neem een laptop mee – Als je meedoet aan een van de workshops in de Hands-on labs dan is een laptop onmisbaar. Internet en stroompunten zijn aanwezig, maar een volle batterij kan natuurlijk nooit kwaad.
  • Je kan misschien niet alles bijwonen – Maak daarom van te voren een plan met daarin de sessies die je sowieso niet wilt missen. Dit voorkomt teleurstellingen en alles wat je extra kan zien is mooi meegenomen. In de J-Fall app kun je je persoonlijke programma samenstellen, zodat je voor jezelf een mooie planning kunt maken. 
  • Maak notities – tijdens J-Fall zal er veel informatie op je af komen, die je mogelijk niet allemaal kunt onthouden. Maak notities van dingen, die jij interessant vindt, zodat je dit later kunt hergebruiken. Dus vergeet niet je laptop, tablet of notitieblok mee te nemen. De meeste sprekers delen hun slides achteraf vaak direct via hun social media-kanalen en ook zullen de sessies geplaatst worden op ons NLUG Youtube-kanaal. 
  • Rust en drink genoeg water – Vergeet niet aan jezelf te denken en probeer je momentje rust te pakken. Er zijn genoeg plekken waar je je waterflesje bij kan vullen en even kan uitrusten.
  • Eet genoeg – Zorg voor een goed ontbijt en eet tussendoor ook wat. Om 12 uur denkt iedereen aan de lunch!
  • Neem visitekaartjes mee – Je bevindt je straks tussen 1500+ professionals uit hetzelfde vakgebied als jij, dus je contactgegevens zijn altijd handig om bij je te hebben.
  • Draag lichte kleding – Het kan warm zijn op J-Fall dus zorg voor lichte kleding of laagjes die je kan uitdoen.
  • Kom op tijd! – Zorg dat je op tijd aanwezig bent bij de zaal waar het programmaonderdeel plaats vindt. Voor de vroege vogels die de ochtendsessies bijwonen deelt ilionx Java Solutions early-bird krentenbollen uit!
  • Zorg dat je NLJUG lidmaatschap betaald is – Zonder betaling van het lidmaatschap krijg je geen toegang tot J-Fall.

Als je je aan deze handigheidjes houdt staat niets een succesvol bezoek aan J-Fall meer in de weg.