Schrijf je in voor de NLJUG Innovation Award

De NLJUG reikt dit jaar voor de vijfde keer tijdens J-Fall de NLJUG Innovation Award uit. Deze wordt toegekend aan het meest innovatieve project dat heeft plaatsgevonden.

De onafhankelijke jury van Java experts beoordeelt elke voordracht. Het kan daarbij gaan om projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn. Elk bedrijf dat een project inschiet krijgt tevens twee J-Fall conferentie tickets.

Let op: Bij nominatie wordt van de inschrijver verwacht een korte technisch toelichtingsfilmpje te maken. De NLJUG biedt de 3 genomineerden een timeslot aan binnen het programma van J-Fall (mits deze past binnen de programmering en voldoet aan de kwaliteitscriteria) en inschrijving.

Vanaf nu tot en met donderdag 14 september 2023 kan een project worden voorgedragen.

Schrijf je hier in of scroll naar beneden en vul daar het formulier in.

Waarom deze Award?

Met de NLJUG Award laten we zien dat we trots zijn op de prestaties van bedrijven in Nederland op het gebied van Java. Want Java developers maken het verschil in innovatieve tech ontwikkelingen.

Met de NLJUG Innovation Award heeft de NLJUG als doel (Java) innovatie te bevorderen en te promoten. Door deel te nemen aan deze Award krijgt u of uw organisatie aandacht voor uw prestatie, uw visie en/of verdienste.

Nomineer uw project

De NLJUG nodigt u als businesspartner uit om uw project te nomineren, welke op het gebied van Java onderscheidend en innovatief  genoemd mag worden.