Qualogy wint Oracle Excellence Award

Tijdens Oracle OpenWorld 2015 is Qualogy bekroond met Oracle’s 2015 Excellence Award for Cloud ISV Partner of the Year – EMEA. Qualogy ontving deze award voor de ontwikkeling van Forceview, een strategische oplossing voor personeelsplanning op het Oracle Cloud Platform.

Forceview is een innovatieve oplossing waarmee organisaties hun personeelsplanning op een slimme en voordelige manier kunnen beheren. De oplossing is ontwikkeld op het Oracle Cloud Platform (PaaS) en leverbaar als een SaaS-oplossing (Software as a Service) voor Oracle ERP Cloud en Oracle Human Capital Management (HCM) Cloud.

Oracle Cloud opent nieuwe mogelijkheden
“Het is een grote eer voor Qualogy om deze Oracle Excellence Award te winnen”, aldus Gudron van der Wal, accountmanager bij Qualogy en medeoprichter van Forceview. “De Oracle Cloud opent een wereld van mogelijkheden en biedt meerwaarde aan onze klanten. Forceview stelt ons in staat om HR-professionals te helpen bij het stroomlijnen van hun personeelsplanning om zo te voldoen aan de steeds veranderende bedrijfsbehoeften.”