J-Fall 2018 uitverkocht!

Ongeveer een maand vanaf nu gaat J-Fall 2018 van start. Ook dit jaar hebben we weer records gezet: Niet alleen hebben we meer papers dan ooit ingediend gekregen in de Call for Papers, maar daarnaast waren we ook uitverkocht in minder dan een week!

Daarnaast was de wachtlijst in no-time vol. Maar niet getreurd, als je nog geen ticket hebt! Er zijn nog manieren om J-Fall bij te wonen.

Masters of Java

Schrijf je in voor de Masters of Java competitie (wees snel hij is bíjna vol), waarbij je het opneemt tegen mede-NLJUG’ers en je de titel “Master of Java 2018” kan winnen. De Masters of Java competitie neemt plaats de dag voor J-Fall en is dan ook dé voorbereiding daarvoor. Door je aan te melden krijg je automatisch toegang tot J-Fall 2018.

Geef je op en laat die hersencellen kraken.

Masters of Java

Pre-conference

Een misschien nog betere voorbereiding op J-Fall is de pre-conference. Dompel jezelf onder in codes in 1 van de 3 workshops die wij de dag voor J-Fall aanbieden.

Deze workshops worden door de beste experts gegeven: Sebastian Daschner, Peter Hilton, Kenny Baas Schwegler & João Rosa.

Duik 4 uur lang in Java en zorg dat jouw development-werk nieuwe hoogtes behaald. De workshops die wij aanbieden zijn:

  • Sebastian Daschner – Effective Testing & Test Automation for Developers
  • Peter Hilton – How to write maintainable code
  • Kenny Baas Schwegler & João Rosa – EventStorming for Domain Driven Design modeling

Deze workshops hebben maar beperkt plek, dus reserveer snel je ticket:

Pre-conference