IoT Developers Day 2015: Call for Papers geopend en kaartverkoop gestart

Internet of Things is een hot item in de IT, zorg, autobranche, bankenwereld en nog veel meer markten. Maar waar liggen de grenzen van het IoT? En welke grenzen kunnen we nu juist overbruggen? Kortom, Internet of Things is een onderwerp waar genoeg over te vertellen valt! Daarom is dit hét juiste moment voor een dag waarop alle developers van Nederland en ver daar buiten bij elkaar komen om te discussiëren en hun kennis te delen over “The Internet of Things”. Kom daarom op donderdag 16 april naar de IoT Developers Day 2015 in Jaarbeurs Utrecht.

Op de IoT Developers Day gaan we het hebben over de impact, die IoT op onze maatschappij zal hebben, de mogelijkheden die het biedt en wat dit voor ons als ontwikkelaars betekent. Deze dag staat volledig in teken van het Internet of Things. Raspberry Pi, drones, mobile, hacking, security en Java Embedded.

Vanaf nu is de Call for Papers voor hét IoT-event van het jaar geopend. Het is dus mogelijk om zelf als spreker je kennis over Internet of Things te delen. Deadline voor het inleveren van jouw proposal is 1 maart. De ingeschoten proposals zullen beoordeeld worden door de programmacommissie van de IoT Developers Day. Deze commissie bestaat uit vijf personen, die allen hun sporen binnen de wereld van Java, Linux/open source en mobile reeds hebben verdiend: Jeroen van Erp, Johan Janssen, Bert Jan Schrijver, Erno de Korte en Tim Prijn. 

Ook is de kaartverkoop van de IoT Developers Day 2015 van start gegaan. Je kunt jouw ticket nu bestellen op www.developersday.nl. NLJUG leden ontvangen bij bestelling een korting van maar liefst 50%. Jouw kaartje zal dus geen € 85,- kosten, maar slechts € 42,50. Hiervoor krijg je heel veel, want sprekers uit binnen- en buitenland zullen aan het woord komen. Er zullen de gehele dag verschillende parallelsessies plaatsvinden, die verschillen van introductie tot expertlevel. Onze keynote sprekers zullen jullie op een vakinhoudelijke, maar vooral gepassioneerde wijze, meenemen in hun ervaring en visie met betrekking tot IoT. Tevens zal er een heerlijke lunch voor je klaarstaan en sluiten we de dag af met een borrel.

Check de website www.developersday.nl voor meer informatie en de kaartverkoop.