IoT Developers Day 2014

IoT, IoP, IoE, M2M; verschillende afkortingen, die gezamenlijk neerkomen op datgene waar de komende jaren in ontwikkelingsland aan gewerkt zal worden. En daarom is dit hét juiste moment voor een dag waarop alle developers van Nederland en ver daar buiten bij elkaar komen om te discussiëren over “The Internet of Things”.

WOENSDAG 28 MEI 2014

9:00 tot 18:30 uur

Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht

 

Op de IoT Developers Day gaan we het hebben over de impact, die IoT op onze maatschappij zal hebben, de mogelijkheden die het biedt en wat dit voor ons als ontwikkelaars betekent. Deze dag staat volledig in teken van het Internet of Things. Raspberry Pi, drones, mobile, hacking, security en Java Embedded.

Het programma wordt samen met een programmacommissie samengesteld. Deze commissie bestaat uit vier personen, die allen hun sporen binnen de wereld van Java, Linux/open source en mobile reeds hebben verdiend:

Jouw ticket kun je bestellen via www.developersday.nl
NLJUG leden ontvangen bij bestelling een korting van maar liefst 50%. 
Jouw kaartje zal dus geen € 85,- kosten, maar slechts € 42,50. Hiervoor krijg je heel veel, want sprekers uit binnen- en buitenland zullen aan het woord komen. Er zullen de gehele dag vijf parallelsessies plaatsvinden. Onze drie keynote sprekers zullen jullie op een vakinhoudelijke, maar vooral gepassioneerde wijze, meenemen in hun ervaring en visie met betrekking tot IoT. Tevens zal er een heerlijke lunch voor je klaarstaan en sluiten we de dag af met een borrel.

Check de website www.developersday.nl voor meer informatie en het volledige programma met beschrijvingen.

Let wel op: registreer je vóór 14 mei aanstaande om in aanmerking te komen voor de 50% korting!