Eerste dag TEQnation Digital 2021 groot succes!

De eerste dag van TEQnation Digital 2021 was een groot succes! De aftrap om 15:30 werd verzorgd door niemand minder dan Henk van Ess. Henk gaf ons een geweldige inkijk in hoe hij als lid van het Bellingcat collectief te werk gaat als online detective.

Aansluitend volgden geweldige sessies over Artificial Intelligence & Machine learning, Developer Experiences, Security, Iot en Modern Infrastructure. Tussen de sessies door werden er door onze event hosts Ramon en Stijn mooie prijzen verloot. Daarnaast kon je prijzen winnen bij de exposanten.
Ook vandaag staat er weer veel op stapel. We beginnen vandaag om 15:30 waarbij de openingskeynote verzorgt gaat worden door Sander Hoogendoorn. Aansluitend volgen sessies van o.a. Nadia Alshahwan (Facebook), Joel Lord met demo’s geïnspireerd op de Netflix serie Black Mirror, Kubernetes, bugfixing en meer! Kortom, wederom een dag die je als developer absoluut niet mag missen! We kijken er naar uit je straks, net als alle andere 937 inschrijvers (weer) te mogen begroeten in de chat, in een van de zalen, binnen de stands van onze exposanten of 1 op 1 tijdens de netwerkcaroussel.

Nog niet ingeschreven? Dat kan nog (gratis) via TEQnation Digital 2021 – Code.Innovate.Create Tickets, Mon, May 10, 2021 at 4:00 PM | Eventbrite