Doe mee met het NLJUG JCP event op 11 augustus

Het zal niet lang meer duren voordat de release van Java 9 een feit is. Op vrijdag 11 augustus duiken JUG-leden van over de hele wereld in de details van deze nieuwe versie tijdens deze online sessie . De deelnemers zullen een aantal van de features van Java 9 leren kennen, en ook wat Tips and Tricks meekrijgen. Presentaties zullen worden verzorgd door o.a. Simon Maple (vJUG), Robert Scholte (Apache Maven) en Josh Juneau (CJUG). Volg de sessies online of samen met andere NLJUG-leden in Utrecht, stel vragen, en leer hoe jij je voordeel kan doen met Java 9.

Ook Java EE 8 is dicht bij een release, en daarom zal er tijdens deze sessie ook een korte presentatie gegeven worden om inzicht te verschaffen in een aantal van de nieuwe mogelijkheden. Dit gebeurt aan de hand van specifieke voorbeelden, zodat de deelnemers ook zelf er snel mee aan de slag kunnen.

De agenda ziet er als volgt uit:

  • Introductie door de CJUG en NLJUG, met een kort overzicht van de Java 9 release
  • "The Pragmatic Developer’s Guide to Java 9” door Simon Maple
  • Java 9 presentatie (onderwerp n.t.b.) door de CJUG
  • "Java 9 and the impact on Maven projects” door Robert Scholte
  • Forumdiscussie met deelnemers van de vJUG, CJUG en NLJUG, waarin vragen van kijkers worden behandeld
  • "Java EE 8 update" door Josh Juneau

Deze virtuele meeting kun je dus alleen thuis of op kantoor volgen, maar het is natuurlijk veel leuker om dit met mede-Javanen te bekijken! Hierdoor is het mogelijk om live vragen te stellen aan de sprekers. De NLJUG heeft een fysieke locatie geregeld om de sessie live te bekijken en zorgt voor de nodige hapjes en drankjes. Vanaf 17:30 uur is iedereen welkom op het kantoor van JPoint op de Tractieweg 41 in Utrecht. Klik hier om je aan te melden voor de fysieke meeting in Utrecht.

Wil je de meeting liever live online bekijken? Meld je dan aan op de VJUG Meetup-pagina of schakel live in op http://virtualjug.com/#live