Capgemini hoofdsponsor van IoT Tech Day 2016

Capgemini is hoofdsponsor van de IoT Tech Day 2016 – het grootste Internet of Things event van Nederland – geworden. Hiermee positioneert Capgemini zich als thought leader op het gebied van nieuwe technologische mogelijkheden zoals Internet of Things, Cloud, Digital en Analytics.

Capgemini helpt klanten om te transformeren door middel van technologie. Met IoT is het mogelijk om klantinteractie, organisatieprocessen en business modellen te optimaliseren, te vernieuwen en te digitaliseren. Capgemini investeert daarbij wereldwijd in de kennis om deze data actiegericht in te zetten en op basis van de daaruit ontstane inzichten continu te optimaliseren. Met IoT wordt alles slimmer maar de vraag is wat je daarmee doet als organisatie. Capgemini’s Applied Innovation Exchange (AIE) laat dat zien met concrete demo’s en pilots die in verschillende labs over de hele wereld met partners en klanten worden ontwikkeld. Met groot denken en kleine concrete stappen wordt zo aangetoond wat de waarde is van IoT voor bedrijven en organisaties.

Ramon Wieleman (Community Manager van de NLJUG) is zeer trots om Capgemini als hoofdsponsor te verwelkomen van de IoT Tech Day 2016. “Met dit hoofdsponsorship toont Capgemini aan dat het een technologische voorloper is in de wereld van de toekomst. De technologie achter het Internet of Things is anno 2016 niet langer een sciencefiction verhaal, maar de realiteit van de toekomst. Het domein van Internet of Things speelt zich niet langer af op zolderkamers van hobbyisten, maar het zal de maatschappij waarin wij leven drastisch veranderen. Wij zijn als organisator van de IoT Tech Day 2016 heel blij dat Capgemini die visie met ons deelt.”

http://www.iottechday.nlKlik hier om naar de website van de IoT Tech Day 2016 te gaan