Bezoekersinformatie J-Fall 2017

Eindelijk, het is weer tijd voor J-Fall! Binnen 11 dagen waren alle tickets uitverkocht. Met maar liefst 50 sessies, 4 hands-on labs en 4 keynotes van de beste sprekers van over de hele wereld hoef je je op 2 november geen seconde te vervelen.
Bereid je goed voor door van tevoren al jouw favoriete sessies uit te zoeken in de timetable op de website of in de J-Fall Event App.

Wie: de lucky ones onder de NLJUG-leden met een J-Fall ticket

Wat: J-Fall 2017: de grootste Java Conferentie van Nederland
Waar: Cinemec Ede, Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede
Wanneer: Donderdag 2 november 2017, 08:00 – 19:00 uur (deuren open om 07:30 uur)
Waarom: om de laatste trends in Java te ontdekken en andere Java-professionals te ontmoeten
Afzeggen? J-Fall 2017 wil je natuurlijk niet missen. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, cancel dan zelf je ticket via Eventbrite. Je maakt er iemand op de wachtlijst dolgelukkig mee.
Meer info op de J-Fall website

J-Fall Event App

Met de J-Fall Event App (iOS en Android) heb je alle bezoekersinformatie altijd bij de hand. Bekijk alle sprekers en lees de abstracts van de sessies en workshops. Maak daarnaast je eigen persoonlijke timetable door de sessies te favoriten. Geef na afloop van de sessie jouw feedback via de app. Feedback geven is heel simpel en ontzettend waardevol voor de spreker en organisatie. Verdwaald in het gebouw tijdens J-Fall 2017? Check de plattegrond om alle sessiezalen te ontdekken en neem een kijkje op de beursvloer.

De J-Fall Event App is ontwikkeld door de Belastingdienst.

Beleef J-Fall in VR

We zijn er zeer trots op dat J-Fall als eerste tech-conferentie ter wereld zijn eigen Virtual Reality App (iOS en Android) heeft! Je kunt het J-Fall gevoel nu overal beleven met je eigen smartphone en een Cardboard VR-bril. In de J-Fall VR App geven een aantal van de J-Fall sprekers een sneak preview van hun sessie. Dus download die app en neem alvast een kijkje op J-Fall 2017!

De J-Fall VR App is gemaakt door Peter Hendriks van Mindloops. Peter zal zijn ervaringen delen over het maken van deze app in zijn sessie "VR/AR and Java: developing the J-Fall VR App".

Bereikbaarheid

Onze tip: kom met het openbaar vervoer. Er zijn gratis pendelbussen die 's ochtends en na afloop van J-Fall rijden tussen CineMec en station Ede-Wageningen. Je zult dan voor de congresdeuren van J-Fall afgezet worden.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent bij J-Fall als je met de auto komt. Je kunt je auto parkeren op het parkeerterrein en de parkeergarage van de CineMec (500 plekken beschikbaar). Het parkeren op het terrein van CineMec wordt door de stichting NLJUG volledig gratis aan haar leden aangeboden. Indien de parkeerfaciliteiten van de CineMec vol zijn, zul je door aanwezige parkeerbegeleiders worden doorverwezen naar het parkeerterrein van het ziekenhuis de Gelderse Vallei in Ede. Parkeren in de woonwijk rondom de CineMec is op eigen risico en raden wij ten zeerste af, gezien de vele parkeerverboden en bijbehorende controles van de gemeente-autoriteiten. Fout parkeren kan beboet worden.

Haal het meeste uit J-Fall 2017

Hoe haal je het meeste uit jouw bezoek aan J-Fall 2017? Wij stelden voor jou een lijstje op met een aantal handige tips & tricks, zodat je optimaal voorbereid naar J-Fall komt. Vergeet bijvoorbeeld niet om iets mee te nemen om notities op te maken en denk goed na over jouw kleding. Deze en nog meer tips lees je via onderstaande link.