Adv: Kom naar de Tweakers Developers Summit 2017, een dag vol webdevelopment op 16 februari

Op 16 februari houdt Tweakers een Developers Summit. De locatie Supernova in de Jaarbeurs in Utrecht staat die dag geheel in het teken van webdevelopment, met boeiende keynotes, diverse kleinere sessies en een knallende borrel.

Op deze dag willen we samen met jullie focussen op de toekomst van het web en webdevelopment. Welke technieken en tools kunnen je helpen om je werk beter te doen? Hoe zal ontwikkeling in de toekomst verlopen? En hoe zorgen we ervoor dat het web open blijft? Laat jezelf op deze dag inspireren door je medeontwikkelaars, verbreed je netwerk en ontmoet natuurlijk nieuwe mensen.

Gedurende die dag hebben we een vol programma voor je, met bijzondere keynotes van onder andere:

Peter Sunde (Konsthack en oprichter van The Pirate Bay)

Tijdens de Developers Summit verzorgt Peter Sunde een prikkelende keynote, waarin hij zich onder de noemer 'Narratives of the Digital Era' afvraagt of de ontwikkelaars van de digitale wereld op enige wijze verantwoordelijk zijn voor de verhalen die erdoor worden voortgebracht.

Aral Balkan (in.die)

Onder de titel 'The Matrix, Inverted' gaat Aral Balkan in op hoe het open web in zijn ogen langzaam kapot wordt gemaakt door grote platforms.

Rasmus Lerdorf (Etsy Inc, PHP).

Rasmus Lerdorf zal spreken over de technische aspecten van PHP in 2017 en laat je kennismaken met de nieuwste functies in PHP 7.1.

Kijk hier voor het volledige programma. De dag wordt in stijl afgesloten met een borrel, waarbij behalve voor drankjes en hapjes wordt gezorgd voor gepast vermaak. Denk aan pingpong, tafelvoetbal, gaming, enzovoort.

Deelname aan de Developers Summit kost 350 euro. Voor dat geld krijg je een compleet verzorgde dag, inclusief lunch, een aangeklede borrel met wat te eten en de hele dag door drinken. Check voor meer informatie en het volledige programma de actiepagina.

 

In het kort

Datum: 16 februari

Tijd: 09:00 – 22:00 uur

Locatie: Supernova, Jaarbeurs, Utrecht

Prijs: € 350 (volledig verzorgd)

Voor meer info check: https://tweakers.net/acties/devsummit-2017/