Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Software; motor van vooruitgang – Get There

11 October 2018 @ 5:30 pm - 11:00 pm

Donderdag 11 oktober organiseert Get There een nieuw kennisevent met als thema ‘Software; motor van vooruitgang’. Ontmoet mede-Java engineers, geniet van heerlijk eten, en laat je inspireren door sessies van Gerard Doll en Sander Hoogendoorn.

Sander (101 Ways) bespreekt onder meer het Cynefin model en geeft zijn visie op software development, Scrum en enterprise Agile, zelforganisatie, continuous delivery, en microservices. Gerard (RDW) bespreekt de toekomst van autonoom vervoer en de evoluerende rol van software in de automotive sector.

Gerard Doll — De toekomst van autonoom vervoer

Gerard Doll is autoriteit op het gebied van zelfrijdende auto’s. Hij leidt de divisie bij de Dienst Wegverkeer (RDW) die auto’s, en dus ook zelfrijdende auto’s, toelaat op de Nederlandse snelwegen.

Doll noemt de key players in automotive Google, Uber, Baidu, NVIDIA en Intel. Autofabrikanten met meer dan 90 jaar ervaring in het bouwen van auto’s worden links en rechts ingehaald door software bedrijven. En gaan we echt meemaken dat de auto en niet de bestuurder een rijbewijs moet gaan halen?

Deze en andere intrigerende vragen over de toekomst van autonoom vervoer zal Gerard Doll beantwoorden.

Sander Hoogendoorn — It’s a small world after all

Sander Hoogendoorn is consultant, trainer, software architect, programmeur, spreker en schrijver. Hij is bekend als de auteur van boeken als Dit Is Agile en Pragmatisch modelleren met UML, maar vooral is Sander een geapprecieerd katalysator in de innovatie van softwareontwikkeling bij veel internationale organisaties.

De wereld verandert in toenemende snelheid. Organisaties zijn genoodzaakt om bij te blijven met nieuwe concurrenten die innovatieve technologieën makkelijker en sneller toepassen dan zij. Als gevolg hiervan verandert elk software aspect naar kleiner: kleinere teams, minder management, plattere organisaties, kortere cycli en kleinere componenten. Tijdens deze sessie bespreekt Sander onder meer wat dit betekent voor software development, Scrum en enterprise Agile, zelforganisatie, continuous delivery, en microservices.

Programma:

17.30 Inloop en ontvangst met een drankje
18.00 Diner
19.00 Welkom – Auke van der Meulen (Algemeen Directeur Get There)
19.10 Gerard Doll – De toekomst van autonoom vervoer
20.00 Pauze
20.15 Sander Hoogendoorn – It’s a small world after all
21.45 Afsluiting en borrel

Datum: Donderdag 11 oktober 2018
Lokatie: De Postwagen, Hoofdstraat 53 Tolbert

Aanmelden

Details

Date:
11 October 2018
Time:
5:30 pm - 11:00 pm
Event Category:
Website:
https://www.getthere.nl/events/software-motor-van-vooruitgang/

Organizer

Get There
View Organizer Website

Leave a Reply