Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masters of Java 2018

7 November 2018

Masters of Java, welke zichzelf respecterende Nederlandse Javaan kent het officieuze NK programmeren niet? Al enkele jaren strijden de beste Java programmeurs van Nederland om deze prestigieuze titel. Dit jaar zal er naast een individuele competitie ook een bedrijvencompetitie zijn, om nog meer dynamiek te geven. Ook zal de Masters of Java weer onderdeel zijn van de pre-conferentie van J-Fall. Opgeven is nu dushelemaal een nobrainer, want wat is nou een betere voorbereiding voor J-Fall 2018 dan het op te nemen tegen mede-NLJUG’ers in een heuse competitie?

Bovendien zijn alle deelnemers van de Masters of Java na afloop van harte welkom om aan te schuiven bij de aansluitende borrel. Momenteel wordt er nog nagedacht over het aanbieden van een overnachtingsarrangement, dat aansluit op J-Fall 2018.

Wanneer: woensdag 7 november

Waar: van der Valk hotel in Veenendaal (vlakbij locatie J-Fall)

Kosten: Gratis

Organisatie: NLJUG

Hoofdsponsor: First8

Over de competitie: De Masters of Java is een roemruchte “funprogging contest” (gebaseerd op Java SE), die toegankelijk is voor iedere Java ontwikkelaar. In deze wedstrijd wordt niet de API-kennis, maar de echte programmeervaardigheid getest. In voorgaande edities heeft Masters of Java al heel wat verhitte strijd opgeleverd. We hopen ook dit jaar weer veel vuurwerk te zien. In de verschillende rondes die de wedstrijd telt, wordt iedere keer een grappige of interessante programmeeropdracht uitgedeeld, die vervolgens binnen een half uur opgelost moet worden. Voor iedere seconde die je overhoudt, scoor je een punt.

Teams bestaan maximaal uit 2 ontwikkelaars en het team dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft, mag zich “Master of Java 2018” noemen. Er zal naast eeuwige roem natuurlijk gestreden worden voor mooie en spectaculaire prijzen!

Dus schrijf je nu hieronder in voor de Masters of Java 2018 en win de titel Master of Java! Wil je meer weten? Stuur een mail naar Roy Wasse (roy.wasse@nljug.org).

Details

Date:
7 November 2018
Event Category:

Organizer

NLJUG

Leave a Reply