Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Boeklancering “Quality for DevOps teams” – Sogeti

17 March 2020 @ 1:30 pm - 5:00 pm

Sogeti nodigt je graag uit voor de lancering van het nieuwe boek in de TMAP reeks: Quality for DevOps teams

Quality at speed met DevOps

DevOps heeft zich de laatste jaren bewezen als dé manier van werken in IT-delivery. Met behulp van CI/CD-pipelines zijn teams in staat snel business waarde te leveren. Tegelijkertijd brengt DevOps een uitdaging met zich mee; hoe houdt het team de focus op kwaliteit gedurende het volledige IT-delivery proces. Quality engineering moet een integrale rol spelen.

Een nieuw boek en een vernieuwde TMAP body of knowledge

Het boek Quality for DevOps teams ondersteunt cross-functional teams in het implementeren van kwaliteit in hun cultuur, met praktische voorbeelden, bruikbare kennis en een beetje theorie. We beschrijven bijvoorbeeld de nieuwe QA & Testing Topics en hoe als team te profiteren van de CI/CD-pipeline.

Door de jaren heeft TMAP zich ontwikkeld tot een brede ‘body of knowledge’ gericht op kwaliteit in alle vormen van IT-delivery. Het bouwt voort op de praktische ervaring van duizenden mensen in meer dan 25 jaar. Samen met de lancering van het nieuwe boek presenteren we ook de vernieuwde versie van www.tmap.net.

Reserveer nu jouw plaats op 17 maart.

Programma

Vanaf 13.30 uur ben je van harte welkom bij Media Plaza in de Jaarbeurs in Utrecht. Om 14.00 uur starten we het programma met keynotespreker Sander Hoogendoorn (inspirator en software craftsman).

De schrijvers praten je bij over de hoogtepunten van het boek vanuit het perspectief van verschillende leden van een cross-functional team. Enkele vertegenwoordigers van onze klanten sluiten af vanuit de invalshoek van organisaties die op basis van DevOps (willen) werken.

Vanaf ongeveer 16:00 uur ontmoeten we elkaar tijdens de borrel en ontvang je een gratis exemplaar van het boek. Kortom, alle ingrediënten voor een boeiende middag zijn aanwezig!

Voor wie: business- en IT management, product-owners, agile coaches, business analisten, software architecten, developers, testers, beheerders, portfoliomanagers en alle anderen die geïnteresseerd zijn in kwaliteit en DevOps.

Aanmelden

Details

Date:
17 March 2020
Time:
1:30 pm - 5:00 pm
Event Category:
Website:
https://go.capgeminigroup.com/2020TMAPBoekEventRegister

Organizer

Sogeti
View Organizer Website

Venue

Media Plaza in Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein,
Utrecht, Utrecht 3521 AL Netherlands
Phone
030 295 5911
View Venue Website