Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Accessibility bij Apps en Websites + Machine Learning in Apps – Malmberg

26 November 2019 @ 5:30 pm - 9:00 pm

Malmberg organiseert op dinsdag 26 november 2019 weer een nieuwe Meetup. Deze keer nemen we een kijkje in de wereld van Toegankelijkheid en zien we hoe je een app kan maken met gebruik makend van machine learning en computer vision. Daarnaast is er een spannende pub-quiz met leuke prijzen. Kortom, het belooft weer een interessante avond te worden.

Interesse? Wees er snel bij en geef aan dat je komt! De meetup is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Malmberg zorgt voor avondeten.

PROGRAMMA
17.30 – 18:00 Inloop en eten
18.00 – 18.20 Pub Quiz deel I
18.20 – 19.10 Jules Ernst – Toegankelijkheid in web apps en websites
19:10 – 19:30 Pauze
19.30 – 19.50 Pub Quiz deel II
19:50 – 20:30 Bjørn Wikkeling – Machine Learning en Computer Vision
20:30 – 21:00 Pub Quiz deel III + Borrel

Toegankelijkheid
Het zijn vaak de kleine dingen die je website onbruikbaar maken voor mensen die een bepaalde beperking hebben. In vogelvlucht brengt Jules Ernst je bij hoe deze groep mensen het web ervaren. Je krijgt tips hoe jij je website voor een grote groep mensen prettiger kan maken.

Jules Ernst
Jules weet heel veel van digitale toegankelijkheid. Hij helpt organisaties om digitale toegankelijkheid te realiseren en te borgen. Dit doet hij door mee te werken in projecten, trainingen en workshops te geven en websites en webapplicaties te onderzoeken op toegankelijkheid.

Pubquiz
Tussen de bedrijven door verzorgen Diana en Elger een heuse frontend pubquiz. Weet je nog hoe dat werkt met CSS grid? Test je JavaScript kennis in de wat is waar ronde en nog veel meer. Zet je beste beentje voor: er zijn leuke prijzen voor de winnaars.

Machine Learning en Computer Vision
Machine learning is natuurlijk een “hot topic” tegenwoordig. Tijdens deze live coding sessie laat Bjørn Wikkeling je zien hoe je op eenvoudige manier een app kan maken die gebruik maakt van Machine Learning en Computer Vision.

Bjørn Wikkeling
Bjørn Wikkeling heeft ruim twintig jaar professionele ervaring in software-ontwikkeling. Hij heeft in die tijd meerdere rollen vervult, waaronder software-ontwikkelaar en -architect. Bjørn specialiseert zich momenteel met name in JavaScript en overige frontend-technieken.

Meld je hier aan!

Details

Date:
26 November 2019
Time:
5:30 pm - 9:00 pm
Event Category:
Website:
https://www.meetup.com/nl-NL/malmberg/events/266284979/

Venue

Malmberg
Magistratenlaan 138
's-Hertogenbosch, Netherlands

Organizer

Malmberg