Topicus

Adres
Singel 25
7411 HW Deventer
Nederland
0570 662 662

website: http://www.topicus.nl/
categorieën: IT Services, Software

Wil jij jezelf ontwikkelen en tegelijk iets betekenen voor de samenleving? Impact on society. Met tech oplossingen. Dat vinden wij dus de normaalste zaak van de wereld, maar maakt werken bij Topicus wezenlijk anders. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van onze platformen, dus ook de mensen in jouw sociale omgeving. Tech-oplossingen waar de zorg, het onderwijs, de financiële wereld en het sociale domein écht wat aan hebben.

 Op alle vlakken waar we met onze tech-kennis en vakmanschap kunnen helpen, blijven we markten zelf actief veranderen. Zo geven we de regie aan de burger, vergroten we zelfredzaamheid en verkleinen we kwetsbaarheid. Daar wil jij toch ook aan bijdragen?

 Dit doen we allemaal vanuit onze ‘hometown’ Deventer waar we onze eigen ‘Topicus Campus’ ontwikkelen. Maar ook vanuit Utrecht, Andelst, Groningen, ’s Hertogenbosch, Leiden, Wageningen, Gouda en zelfs in Vietnam en Roemenië. En onze ambities reiken nog verder. Met ruim 1.000 Topicanen hebben we bij Topicus innovatiedrang en slagkracht om deze ambities te bereiken.

 Als ‘Topicaan’ kun jij elke dag slimmer en inhoudelijk uitgedaagd worden. Door in complexe vraagstukken te duiken of te experimenteren met de nieuwste technologieën (natuurlijk naast dat we werken met bewezen technologie). Jezelf en elkaar nóg beter maken en skills verder ontwikkelen. Dat kan met het Ontwikkelkompas, de Topicus University, gildes, de coachingspool, de Topicus Technology Master en andere toffe events. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools. Overigens, deze kennis delen wij graag, ook met mensen buiten ons bedrijf! Met onze eigen jaarlijkse TopiConf, de conferentie voor én door Topicanen. En van meet-ups tot gastcolleges en ook in Codekrakers. Hier kun je zien wat onze Topicanen allemaal te vertellen hebben.

 Verder vinden wij het belangrijk dat iedere Topicaan goed in zijn/haar vel zit. Daarom krijg jij de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen en hoe je thuis- en op kantoor werken met elkaar in balans brengt. Uiteraard in overleg met je team, want je moet wel samen de klus klaren. Met het TopiFit programma zorgen we ervoor dat jij mentaal en fysiek lekker in je vel zit.

 Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op werkenbijtopicus.nl voor alle verhalen en het actuele overzicht van onze vacatures.