Profit4Cloud

Adres
Entrada 100 (4de verdieping)
1114 AA Amsterdam
Nederland
020 26 15 690

website: https://www.profit4cloud.nl/
categorieën: Software

Over Profit4Cloud

Profit4Cloud, opgericht in 2015 en nu met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Eindhoven en Hengelo, specialiseert zich onder meer in Java development en Cloud-technologie. Wij zijn Business Partner van NLJUG en mede-oprichter van ApeldoornJUG. Profit4Cloud richt zich op back-end, front-end en full-stack. Onze focus is Cloud Native Development, Cloud Strategie, Cloud Transitie en Cloud Control. Onze opdrachtgevers zijn actief in de sectoren Banking & Finance, Industrie, Retail, Zorg en Overheid.

In 4 jaar tijd zijn we al gegroeid naar een team van 55 collega’s. Onze collega’s krijgen bij ons alle vrijheid om zich verder te ontwikkelen: door gave projecten te doen en goede intensieve persoonlijke en technische begeleiding door onze Technisch Managers. Wat wij doen? In teamverband slimme software ontwikkelen voor onze opdrachtgevers. Technieken? Java, Javascript, Angular, React, Vue, Node.JS, Azure, AWS en GoogleCloud.

Klik hier om naar de website te gaan.

 

Profit Nederland

Profit4Cloud is onderdeel van Profit Nederland (www.profitnederland.nl), een onderneming opgericht in 1998 en nu met 125 werknemers. Profit is gespecialiseerd in technische automatisering/embedded software (Profit4TA), SalesForce implementaties (Profit4SF) en Cloud technologie (Profit4Cloud).