JDriven

Adres
Marconibaan 1 F
3439 MR Nieuwegein
Nederland
030 – 630 39 27

website: http://www.jdriven.nl/
categorieën: IT Services

JDriven bestaat uit een team van ervaren Java specialisten.

We helpen onze klanten met top expertise op het gebied van innovatieve open source oplossingen. Zo is JDriven dé specialist in Nederland als het gaat om het portfolio van SpringSource waaronder het veel gebruikte Spring framework.

Enterprise Java technologie is het uitgangspunt voor de ontwikkeling van bedrijfskritische applicaties. Denk daarbij aan e-commerce, content management, portal, mobile en specifieke maatwerk applicaties.

Het verschil
Bij JDriven werken alleen de beste Java developers en architecten. Top-specialisten die nou eenmaal graag met top-collega’s werken en er naar streven om echte en aantoonbare waarde toe te voegen voor onze klanten.
JDriven collega’s maken het verschil in projecten. Ze zijn zeer gedreven, kundig, willen voortdurend uitgedaagd worden en werken graag in teams. Bij ons is er geen ruimte voor middelmaat.

Onze focus
Specialiseren betekent keuzes maken, wij kiezen daarbij voor SpringSource. Dit is de partij achter het Spring framework waar de Java/open source wereld een flinke stap mee vooruit komt. Anders dan je voortdurend met selectie van componenten en afstemming in het gebruik er van bezig te moeten houden levert SpringSource één samenhangend portfolio voor ontwikkelen, uitvoeren en beheer.

Drive
JDriven is een echte sparring partner voor haar klanten op het gebied van enterprise en innovatie. Onze architecten, consultants en developers zijn gedreven, enthousiast en communicatief vaardig. We snappen zowel de techniek als de business context en op basis van deze ingrediënten lukt het ons om snel, op tijd en binnen budget resultaat te boeken. We zijn niet bang om onze kennis te delen en leveren goed ontwikkelde en geteste systemen met aandacht voor onderhoudbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en documentatie.

De essentie
Werken met en voor JDriven is niet alleen leuk maar levert ook echt resultaat op.