CGI

Adres
George Hintzenweg 89
3009 AN Rotterdam
Nederland
+31 (0)88 564 0000

website: http://www.cginederland.nl/
categorieën: Consultancy

CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Maak kennis met CGI. Vakkundige collega’s, high-profile klanten, uitdagende projecten en de ruimte om je eigen keuzes te maken. De voordelen van een wereldspeler met grote, maar ook uitdagende, kleinschalige projecten met veel klantcontact. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van systemen die ervoor zorgen dat de consumenten snel en eenvoudig kunnen overstappen van energieleverancier of aan het Gallileo systeem voor de Europese Unie.

Als je bij CGI werkt, ben je onderdeel van onze actieve Dev@CGI Practice waar we onze kennis met elkaar delen en samen nieuwe technologieën verkennen. De Dev@CGI Practice van CGI is de grootste developer community van Nederland. Deze actieve community bestaat uit een mix beginnende ontwikkelaars tot en met software architecten, die ieder hun eigen kennis en ervaring inbrengen en met elkaar delen. Onze Practice heeft een actief samenwerkingsplatform en organiseert maandelijks meerdere events voor en door eigen collega’s. Zo kon je recent deelnemen aan een de report back van de JavaScript conference, een Game development workshop met Unity, Website development met React en TypeScript, een presentatie rondom GEO ICT en een workshop Kubernetes. Of je gaat natuurlijk naar de onvermijdelijke deep dive van de nieuwe Java 16 features.

Daarnaast organiseren we jaarlijks een landelijke DEV@CGI event met internationale sprekers. Leerzaam, maar vooral erg gezellig! Zelf ervaren? Kom eens een langs, neem een kijkje bij ons ‘in de keuken’ en bezoek een ‘Dev@CGI’ event.

Meer weten? Bekijk onze developers pagina: www.cginederland.nl/nl/werken-bij-cgi/developers-bij-cgi