Adesso

Adres
Zoomstede 21a
3431 HK Nieuwegeinwebsite: https://www.adesso.nl/en/services/adesso-blue-consulting.jsp
categorieën: Uncategorized

Als je van je vak houdt, ben je bij adesso op de juiste plek. Bij adesso gaan skills en plezier namelijk hand in hand.

Met Java kun je werelden creëren. Het is een gewilde skill, die veel vraagt van je mentale vermogens. Jij bent ver gekomen door je fascinaties te volgen en wij helpen je om die lijn door te trekken. De binnen de Java community bekende labels Blue4IT en CodeSquad hebben als onderdeel van adesso volledige focus op het Java ecosysteem.

Deze “special squads” bieden een omgeving waarin Java developers structureel op hoog niveau functioneren. De drive, passie en ervaring van onze developers maakt dat ze tot de top van Nederland behoren. Hier krijg jij de prikkels die je nodig hebt en de steun die je verdient.

Beide teams bestaan uit zo’n twintig developers. Groot genoeg om serieus werk te verzetten, terwijl het team hecht en de sfeer aangenaam blijft. We halen uitdagende klussen binnen, vinden elkaar als het nodig is en trekken er met regelmaat samen op uit.

Waar zie jij jezelf over tien jaar? Bij Adesso doet je antwoord er echt toe.  Jouw visie op Java bepaalt mede de koers van het bedrijf en je krijgt alle ruimte om ook echt stappen te zetten. Je kiest zelf je conferenties en opleidingen – zonder voorwaarden.