VX Company

Adres
Baarnsche dijk 8
3741 LR Baarn
Nederland
035 539 09 09

website: http://www.vxcompany.com/
categorieën: IT Services

VX  Company Software Development

Bij VX Company Software Development draait het om mensen. Dat zit in onze genen. We richten ons op de medewerkers, niet op een beurskoers. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Zo kom je tot de beste prestaties. Dat werkt het best in een omgeving waarin jij je thuis voelt. Een werkomgeving waarin je zelf keuzes kunt maken. Dagelijks werken onze IT-professionals aan de ontwikkeling, integratie, testen en het beheer van bedrijfskritische applicaties en samenwerkingsapplicaties die bedrijfsdoelstellingen helpen realiseren. VX Company bestaan sinds 1988 en onze standplaats is Baarn.

Onze Java specialisten behoren tot de beste in het veld en zijn thuis in alle relevante technieken. Of het nu gaat om CSS, HTML5, jQuery, AngularJS, Kubernetes, Spring, Kotlin of JavaScript bij VX Company hebben we alle kennis in huis. Meerdere van onze professionals zijn bovendien betrokken bij Open Source projecten en leveren hierin een bijdrage. Hierdoor hebben we veel kennis van alle nieuwe ontwikkelingen van Java en selecteren we hierdoor de beste oplossing. Het uitgangspunt van VX Company is een persoonlijke en flexibele dienstverlening. Agile methodieken gebaseerd op Lean principes, zoals Scrum en Kanban, bieden hierin een omgeving die erop gericht is om overbodige zaken te elimineren, zodat we ons alleen hoeven te richten op aspecten die waardevol zijn voor de klant met kwaliteit als de belangrijkste kernwaarde.

Projecten:

  • Voor Vialis ontwierpen en bouwden onze Java ontwikkelaars aan het project “de Wisselbaan”. De wisselbaan bestaat uit twee rijstroken en zorgt in spits voor een beter doorstroming van het verkeer van Almere (A6) naar Amsterdam (A1) en Schiphol. Vanuit de wegverkeersleiding wordt de wisselbaan bediend. Voor het bedienen van bijvoorbeeld de verrijdbare slagbomen en de matrixborden, maar ook voor het verwerken van alle data uit de diverse wegsensoren is maatwerk software nodig. Veiligheid en betrouwbaarheid van de software stonden bij dit project bovenaan de lijst met vereisten.
  • Voor de provincie Noord-Holland ontwikkelen we een Brugmanagementsysteem dat alle beschikbare informatie in een dashboard presenteert aan de brugwachters. Hiermee is de brugwachter in staat de doorvaart te bevorderen met zo min mogelijk brugopeningen. We brengen scheepvaart-, openbaar vervoer-, verkeers- en nood en hulpdiensteninformatie bij elkaar in een moderne Single Page Application.
  • Voor een bedrijf wat voorziet in een landelijk schadeherstelbemiddeling ontwikkelen en beheren we het regieplatform. Belangrijkste componenten hierin zijn de applicaties op het Java platform, gekoppeld aan Microsoft Dynamics CRM, Navision en SharePoint. De applicaties omvatten diverse klant en medewerker portalen en een aantal services om alle componenten met elkaar te laten communiceren. Services zijn in Scala geschreven en e.e.a. draait op een Kubernetes cluster, volledig op Azure cloud services.